Reizen

Over mij

Tania Swinnen

Ik ben Tania Swinnen (21 jaar). In mijn vrije tijd doe ik aan paardrijden en in de vakantie reis ik veel. Mijn reis probeer ik dan ook te combineren met mijn hobby. (Zo heb ik al paardgereden op vele vakanties). Ik heb in het verleden ook al redelijk wat landen bezocht, zoals Duitsland, Zwitserland, Engeland, Spanje, Italië, Zweden, …

Mijn hoogtepunten op een rijtje:

2016 Schoolprogramma in Nieuw-Zeeland. Ik verbleef gedurende 10 weken in een gastgezin in Auckland, Nieuw-Zeeland. Overdag ging ik er naar school en ’s avonds zat ik bij het gezin en deed er actief mee aan alle activiteiten.
2017 Taalreis naar Canada. Wederom verbleef ik bij een gastgezin, nu slechts voor 3 weken. Ik kreeg les in een internationale talenschool tussen leerlingen van over de hele wereld. Een echte mix van culturen, ideaal voor mij.
2018 Rondreis in Peru. Samen met een groep jongeren (tussen 18 en 26 jaar) ben ik gedurende 3 weken rond getrokken in Peru. Een land dat van alles heeft te bieden, je wordt het dus nooit beu.
2019 Ook dit jaar stond ik niet stil. 3 weken rondreizen in Argentinië, wederom met een groep jongeren. Wie weet wat er nog volgt.

☛ Ik hou enorm veel van reizen en daarom is deze slogan op mijn lijf geschreven:

Don’t go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail.

IMG_0831kleur                          IMG_0814 zw IMG_0810

Je kan me ook volgen op Instagram
Delen kan op Facebook

Zelf zin om te vertrekken?
Taalreis & schoolprogramma:  wep
Rondreis voor jongeren: joker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bewijs dat je echt bent * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.