Reizen

Over mij

Tania Swinnen

Ik ben Tania Swinnen (17 jaar). In mijn vrije tijd doe ik aan paardrijden en in de vakantie reis ik veel. Mijn reis probeer ik dan ook te combineren met mijn hobby. ( Zo heb ik al paardgereden in Polen, Oostenrijk en Frankrijk. Ondertussen ook al in Nieuw-Zeeland. ) Ik heb in het verleden ook al andere landen bezocht zoals  Duitsland, Zwitserland, Engeland, Spanje, Italië, Zweden, Canada,…
In de zomervakantie van 2016 deed ik mee aan een uitwisselingsprogramma georganiseerd door WEP. Ik verbleef gedurende 10 weken in Nieuw-Zeeland. Het verblijf hield in dat ik  bij een gastgezin zou logeren en er actief mee deed aan alle activiteiten. Overdag ging ik er naar school gaan (meer informatie over de school kan je vinden onder ‘School’).
Ook in 2017 heb ik niet stilgezeten. Ik heb een taalreis naar Canada, Toronto, gedaan. Hier verbleef ik wederom bij een gastgezin. Tijdens de drie weken dat ik er was heb ik me enorm geamuseerd, zowel tijdens de dagelijkse lessen als tijdens de activiteiten. Ik hou ervan om met veel culturen kennis te maken dus was deze reis ideaal.

 

☛ Ik hou enorm veel van reizen en daarom is deze slogan op mijn lijf geschreven:

Don’t go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail.

IMG_0831kleur                          IMG_0814 zw IMG_0810

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kan me ook volgen op instagram:
Instagram

Delen:
Facebook

 

Heb je zelf interesse in een uitwisseling, na of tijdens je middelbare school? Neem dan zeker eens een kijkje op de site van Wep!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bewijs dat je echt bent * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.