Reizen

Aangekomen in Nieuw-Zeeland

Vliegen, hoewel het een van mijn angsten is, moet ik toegeven dat het allemaal wel meeviel. Ik begon mijn reis in Brussel. Na het afscheid duurde het niet lang meer of ik zat al op het vliegtuig. De vlucht duurde 7 uur maar ik heb er niet veel van gemerkt doordat ik een film heb gekeken, wat heb gegeten en heb geslapen. Vlak voor het landen in Abu Dhabi is het zeker de moeite om uit het raampje te kijken. Je ziet alleen maar zand met hier en daar een ‘zandkastelen huisje’. Ik zat jammer genoeg in het midden dus heb er ook geen foto’s van kunnen maken… Dan hadden we 4 uur de tijd om onze volgende vlucht te halen, tijd genoeg dus 🙂
Nu begon pas het zware werk, een 14 uur durende vlucht tot in Sydney. De maatschappij waarmee we vlogen was dezelfde als bij de vorige vlucht dus ik wist wel dat het vliegtuig vrij luxueus ging zijn. We vertrokken met een uur vertraging omdat er nog enkele valiezen niet waren toegekomen. Dit zorgde gelukkig voor geen enkel probleem. Na het opstijgen was ‘veel rusten’ het motto, de tijd  ging dus nog snel voorbij. Ook in Sydney hadden we 4 uur de tijd.
Toen we klaar waren voor onze laatste vlucht bleek dit niet helemaal te lopen volgens plan. Er stond dat onze vlucht was afgeschaft. Maar gelukkig voor ons was er een andere vlucht die anderhalf uur later opsteeg als de normale vlucht. Het was dan nog 3 uur tot in Nieuw-Zeeland.

Bij aankomst in Nieuw-Zeeland was het tijd om het gastgezin te ontmoeten. Ze stonden me op te wachten met een tekening en werd heel hartelijk ontvangen. Het voelt alsof ik de mensen al jaren ken, ik had totaal geen moeite met de nieuwe omgeving! ❤️  Toen we thuis aankwamen was het eerst wel een beetje raar. Ik slaap samen met Anna op het gelijkvloers. De rest slaapt boven net zoals de keuken en living boven zijn. Ondertussen ben ik er al aan gewend! Het is hier heel gezellig!

Tot de volgende keer!!

Een gedachte aan “Aangekomen in Nieuw-Zeeland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bewijs dat je echt bent * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.