Reizen

‘Examenstress’

15/08/2016

Vandaag was mijn eerste echte examen. Ik had examen wiskunde. Ook deze keer moest ik enkel in de namiddag komen. Ik vind het echt heel leuk dat al mijn examens in de namiddag zijn, dan kan ik wat uitslapen 🙂 . Aangezien ze hier met wiskunde wat achterlopen op ons, was het examen niet te moeilijk. Het examen bestond uit drie delen: Algebra, Graphs en Geometry. Aangezien ik het 3 uur durende examen niet volledig moet afleggen (Internationale studenten hebben een pasje waarmee ze het examen na 1 uur mogen verlaten) heb ik enkel Algebra gedaan.
Na het examen hebben Anna en ik afgesproken in Lynn Mall. We zijn daar naar een supermarkt gegaan en hebben ingrediënten gekocht om cupcakes te maken. Toen we thuis kwamen had Luanna ons wel eerst een briefing gegeven. We mogen enkel koken als er een van de ouders thuis is. We hebben namelijk het vertrouwen verloren toen we noodels wouden opwarmen. Het zijn zo van die ‘Two minute noodles’. Je opent het zakje, kapt het in een kommetje, vult het met water, steekt het in de microgolf en klaar. Wij waren het water vergeten dus waren ze een beetje aangebrand 😂😂. Maar onder toeziend oog van Luanna zijn de cupcakes goed gelukt!

16/08/2016

Vandaag had ik totaal geen examen. Zelfs Anna had er geen. We hebben hiervan dus ook gebruik gemaakt om naar de ‘Jump’ te gaan. Dat is een groot indoop trampoline park. Het was echt heel leuk. Een uurtje lijkt niet lang maar als je non-stop springt dan kan het wel al eens vermoeiend worden! Je hebt er trampolines in verschillende grootes en kleuren. We hadden heel veel geluk dat we de enige twee waren. Het is namelijk dinsdag en normaal gezien heb je rond 13:00 school. Doordat we alleen waren heeft een van de ‘toezichthouders’ ons wat trucjes geleerd op ‘The Wall’. Op The Wall is het de bedoeling dat je op je rug valt en met je voeten op een verticale muur wandelt. Elke keer als je in de trampoline veert ga je een klein beetje hoger en na een tijdje lijkt het alsof je verticaal wandelt. Dit is ons helaas nooit gelukt. Het is niet gemakkelijk. We konden wel beginnen en dit 6 keer herhalen maar na de 7de keer kwamen we te ver van de muur om nog te wandelen. Het is ook een beetje eng, zo telkens op je rug botsen.
Toen we gedaan hadden konden we echt met volle teugen genieten van het goede weer. De hemel was knalblauw, geen wolkje te zien. En dat voor een winterdag 😉

IMG_7831 IMG_7829 (1) IMG_7828

2 gedachtes aan “‘Examenstress’

  1. Louise A.

    Oh kei cool haha en nog veel succes met die verdomde examens. Wel een coole pas die je daar hebt, zou die ook int College gelden? Zou wel grappig zijn nog veel plezier daar xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bewijs dat je echt bent * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.