Reizen

Bye Canada

Aan alle mooie dingen komt een einde, jammer genoeg. Maar ik heb een leuke tijd gehad en kon het ook op een mooie manier afsluiten.

21/07/2017

Vandaag werd ik voor de laatste keer in Ramsden Park verwacht, deze keer om 08:30. Bij aankomst nam iedereen zijn/haar Canadese vlag boven zodat iedereen er een tekstje kon op schrijven. Nadat dit gebeurd was vertrokken we met de metro naar Union. Van hieruit wandelden we naar het meer. We gingen namelijk kanoën. Ik dacht dat we gingen kanoën op het meer, maar  dit was dus niet waar. We gingen met de watertaxi naar Center Island, dit is een van de Toronto Islands. Ik was heel blij dat we er naartoe gingen aangezien deze normaal gezien nog gesloten zijn voor individuele bezoekers. Bij aankomst werden we verdeeld in twee groepen. De eerste groep ging eerst het water op terwijl wij nog op het land bleven en wat spelletjes speelden of praatten. Wanneer het onze beurt was, namen we met 15 plaats in een kano. Roeien, roeien, roeien,… Het was er heel rustig en op sommige plaatsen had je echt een heel mooi uitzicht over Toronto en in het bijzonder de CN Tower. Eenmaal terug op het land kregen we een hotdog als middagmaal.
Ik ging dan met de vriendinnen naar de rand van het eiland om er wat mooie foto’s te nemen. Het uitzicht was echt heel mooi. Ook was het weer schitterend, misschien net een beetje te warm.

Toen we terug kwamen van het eiland, was het gelukkig nog niet gedaan. We hadden besloten met de groep om naar Cherry Beach te gaan en daar nog wat ‘fun’ te hebben. Zo gezegd zo gedaan. We vertrokken met een groep van 8 naar het strand waar 5 anderen ons nog zouden vervolledigen. We hebben er gezeten, sommigen hebben gezwommen, gegeten en heel veel foto’s gemaakt. Het was een hele toffe laatste avond met de vriendinnen.
Toen we terug naar Union gingen, moesten we afscheid nemen.

Ik heb erg genoten van mijn verblijf in Canada, zeker voor herhaling vatbaar 😉 .

echt een prachtig uitzicht

Emily, een Braziliaan

Lola

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bewijs dat je echt bent * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.