Reizen

Schoolreis

29/07/2016

We zijn vandaag op een schoolreis gegaan. Nu ja, niet heel de school ging weg (dat zijn ongeveer 2700 kinderen), enkel de internationale studenten gingen weg. Dit zijn er ongeveer 70. We moesten zoals altijd om 09:00 op school zijn. Het leuke aan uitstappen is dat je je uniform niet moet dragen. We vertrokken een half uurtje later met de bus op weg naar de Sky Tower. Het was heel tof om het eens van dichtbij te kunnen zien. Met de lift gingen we 220m omhoog. We hadden een beetje pech met het weer maar al bij al was het heel tof om mee te maken. Je hebt er een 360° beeld van heel Auckland, best indrukwekkend. Echt lang zijn we er niet gebleven want wat later moesten we alweer op de bus richting onze volgende bestemming.
Onze volgende bestemming was Bastion Point. Het ligt wat hogerop maar het uitzicht dat ik daar zag, had ik nooit verwacht. Je kijkt uit op een heel grote rivier en als je je ogen spitst kun je ook de Sky Tower zien. De natuur in Nieuw-Zeeland is gewoon geweldig. Zelfs al was daar niet veel te beleven, (er waren enkel wat palmbomen en veel gras) is het 1000 keer mooier dan ergens anders.
Onze volgende bestemming was Mission Bay. Dit is een strand. We kregen hier 2 uur vrije tijd. Anna en ik hebben daar heel erg gebruik van gemaakt. We hebben ons eerst neergezet in de ‘Starbucks’ want het was een beetje aan het druppelen. Ik heb daar een lekkere warme chocomelk gedronken. Wat me opvalt is dat ze in Nieuw-Zeeland heel veel marshmallows eten. Ze leggen zelf marshmallows in hun chocomelk. (Erg vind ik dit niet want hoe zoeter, hoe beter 🙂 ) Wanneer het weer beter werd zijn we naar het strand gegaan. We hebben ons daar heel erg geamuseerd met het maken van foto’s. We hebben ons zelf een Nieuw-Zeelandse vlag aangeschaft; dit geeft toffe effecten. Het was echt een zeer toffe dag!

Enkele foto’s: (Voor meer foto’s kijk onder de pagina ‘Foto’s Nieuw-Zeeland’)

IMG_7559

Op Bastion Point

IMG_6810

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bewijs dat je echt bent * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.