Reizen

Lente

01/09/2016

De start van het nieuwe schooljaar in België en ook de start van de lente in Nieuw-Zeeland. De lente werd hier verwelkomd op school samen met de fotograaf. We werden allemaal in perfect uniform verwacht. De internationale studenten werden in twee groepen verdeeld. In elke groep moest minimaal één iemand per land zijn. Ook mochten twee kinderen van hetzelfde land niet naast elkaar staan. Er werd veel onderling verplaatst en na ongeveer een half uurtje werden de foto’s definitief genomen. 🙂 . Daarna werden er foto’s per land genomen. Deze foto’s heb ik al te pakken kunnen krijgen en zijn te vinden onder ‘Foto’s Nieuw-Zeeland’. Ik ben erg blij met de foto’s.

03/09/2016

Vandaag ben ik al vrij vroeg vertrokken op weg naar “Snowplanet”. Het is lente dus wordt het tijd om nog eens terug te grijpen naar de winter, dachten we 😉 . We waren met een groepje van 6. Deze groep bestond uit 4 Duitsers, mezelf en een jongen uit Myanmar. Na een twee uur durende reis kwamen we aan. Het is een best grote indoor skihal. Je hebt er een beginnerspiste, een blauwe piste en een klein stukje zwarte piste. We hadden een pas van 4 uur gekocht dus hadden zeker genoeg tijd om alles uit te proberen.  ⛷. We begonnen met een kleine opwarming op de beginnerspiste. Dat werd al snel wat saai dus gingen we met de pannenkoeken liftjes omhoog naar de blauwe piste. In het begin waren we best voorzichtig, op het einde gingen we gewoon in een rechte lijn naar beneden. Ook hebben Anna en ik een klein stukje zwart geprobeerd. Het was heel bangelijk en we waren blij dat we het hadden gedaan maar het hoefde geen tweede keer. 😉 . Op de terugweg naar huis zijn wie eerst nog even gestopt in een Duitse bakkerij. Eindelijk goed brood! Anna heeft zichzelf een broodje aangeschaft. Ik mocht een sneetje hebben en kon daar erg van genieten. 🍞
Het was een toffe maar koude dag 🙂 .

IMG_8105 IMG_8068 IMG_8082 IMG_8096

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bewijs dat je echt bent * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.